Στον φετινό 11ο Ποδηλατικό Γύρο Πεδιάδος η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα και από κοινού να απευθυνθεί στις μαθήτριες και μαθητές της 6ης τάξης των Δημοτικών Σχολείων Καστελίου και Θραψανού προκειμένου να γράψουν μια έκθεση με θέμα το ποδήλατο!!
Σε συνεργασία και συνεννόηση με τους Διευθυντές και δασκάλους των σχολείων, συγκεντρώθηκαν όλα τα γραπτά και αφού ξεχώρισαν τα καλύτερα έγινε κλήρωση για τον τυχερό νικητή!!
Αυτός ήταν ο μαθητής Κρητικάκης Μιχάλης του Δημοτικού Σχολείου Θραψανού  με το γραπτό του με τίτλο "Ποδηλατάδα" !!Ο μικρός μας φίλος κέρδισε ένα ποδήλατο, χορηγία της εταιρείας "Ζαχαρίας Σαμπαθιανάκης -Παραγωγή & εμπορία παντός είδους υαλοπινάκων " τον οποίον και ευχαριστούμε θερμά.
Όλες οι μαθήτριες και μαθητές έλαβαν αναμνηστικό έπαινο! Συγχαρητήρια σε όλες και όλους!!
Η παράδοση του ποδηλάτου στον τυχερό νικητή έγινε την Τετάρτη 17/05/2023 στο Δημοτικό Σχολείο Θραψανού παρουσία εκπροσώπων της οργανωτικής επιτροπής, αποτελούμενη από τον Κο Δαμιανάκη Μανώλη, Πρόεδρο του Π.Σ. Αποστόλων ,την Κα Δαμιανάκη Μαρία, γραμματέα του Π.Σ. Αποστόλων και την Κα Δοργιομανωλακη Δέσποινα, γραμματέα του Π.Σ. Θραψανού!!
Επίσης έγινε επίσκεψη και στο Δημοτικό Σχολείο Καστελίου για την παράδοση των επαίνων!!
Να είμαστε όλοι καλά και να δώσουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο 12ο πλέον Ποδηλατικό Γύρο Πεδιάδος.