Πραγματοποιήθηκε στις 3&4 -4 2018 διήμερη εκδρφομή στη Σητεία - Άγιο Ισίδωρο. Ο Άγιος Ισίδωρος βρίσκεται στο βορειοανατολικότερο σημείο της Κρήτης, 32 χλμ ανατολικά της Σητείας και 99 χλμ ανατολικά του Αγίου Νικολάου. Πιο συγκεκριμένα βρίσκεται στο βορειότερο σημείο του Κάβου Σίδερο, δίπλα στον Ναυτικό Σταθμό στο Κυριαμάδι. Η τριγύρω περιοχή χαρακτηρίζεται από ένα μοναδικό τοπίο άγριας φυσικής ομορφιάς, το οποίο έχει σμιλεύσει η αλμύρα και η θάλασσα.

Φωτογραφία του χρήστη ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑΝΩΝ "ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ". Φωτογραφία του χρήστη ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑΝΩΝ "ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ".

Φωτογραφία του χρήστη ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑΝΩΝ "ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ". Φωτογραφία του χρήστη ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑΝΩΝ "ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ".Η μυστική παραλία του Αγίου Ισιδώρου βρίσκεται δίπλα στην ομώνυμη Εκκλησία, η οποία δίνει και το όνομα της στο Κάβο Σίδερο. Η εκκησία είναι χτισμένη δίπλα στα ερείπια ναού του 14ου αιώνα. Επίσης, μέσα στη θάλασσα εντοπίστηκαν τα ερείπια ναού του 4ου π.Χ. αιώνα. Κοντά στην εκκλησία υψώνεται το επιβλητικό κτήριο του Φάρου, που λειτουργεί και σήμερα και χτίστηκε το 1880. Κατά τον Απολλώνιο τον Ρόδιο στο ακρωτήριο Σαμώνιο (αρχαία ονομασία του Κάβο Σίδερο) αποβιβάστηκαν οι Αργοναύτες επιστρέφοντας από την Κολχίδα και εκεί έχτισαν το ναό της Μινωίδας ή Σαμωνίας Αθηνάς.
Η πρόσβαση από τη στεριά απαγορεύεται, καθώς είναι στρατιωτική ζώνη, αλλά οι πύλες της ναυτικής βάσης ανοίγουν μόνο κατά την εορτή του Αγίου Ισιδώρου (4 Φεβρουαρίου).